Levensloopwoningen tussen #060

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Na een heerlijke tocht door het prachtige Park Lingezegen rijd je met je elektrische fiets Westhof binnen. De gekleurde huizen en de houten gevels laten je weten dat je een buurt binnenkomt met Scandinavische invloeden. Als je aankomt bij je 6,3 meter brede tussenwoning met dakkapel, word je vanaf het vaste bankje naast de voordeur vriendelijk begroet door de buurman. Even gezellig een praatje maken en daarna eens kijken hoe de planten erbij staan in de achtertuin op het westen.

In aanbouw / bewoond

Levensloopwoningen tussen #060

ca. 103 m2
2 kamers
stadsverwarming
ca. 63 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaamwonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de BENG = 0. Dat zie je straks terug op de energierekening. De verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.

image alt

Mandeling terrein levensloopwoningen

Als bewoner van één van de acht levensloopwoningen ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelige terrein. Dit eigendom brengt met zich mee dat je samen met de eigenaren van de andere woningen als deelgenoot verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het terrein en alles wat daarbij hoort. BPD zal in een verder stadium een aantal opties aanbieden waar jullie als eigenaren over mee kunnen denken en hier een bedrag voor vrijstellen. De maandelijkse kosten voor dit mandelige terrein bedragen circa €14,00 per maand.