Levensloopwoningen tussen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De gekleurde huizen en de houten gevels laten je weten dat je een buurt binnenkomt met Scandinavische invloeden. Natuur en groen mag daar natuurlijk niet bij ontbreken: het Park Lingezegen om de hoek maakt het compleet! In wijk Westhof leef je in verbondenheid met stad én natuur. Ook in deze levensloopbestendige tussenwoning. Kom en geniet van het leven in al z’n eenvoud.

In aanbouw / bewoond

Levensloopwoningen tussen

ca. 101 - 103 m2
2 - 3 kamers
2 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaamwonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de BENG = 0. Dat zie je straks terug op de energierekening. De verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.

image alt

Mandeling terrein levensloopwoningen

Als bewoner van één van de acht levensloopwoningen ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelige terrein. Dit eigendom brengt met zich mee dat je samen met de eigenaren van de andere woningen als deelgenoot verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het terrein en alles wat daarbij hoort. BPD zal in een verder stadium een aantal opties aanbieden waar jullie als eigenaren over mee kunnen denken en hier een bedrag voor vrijstellen. De maandelijkse kosten voor dit mandelige terrein bedragen circa €14,00 per maand.