Levensloopwoningen hoek #058

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Met verse sappen en kaas van de streekwinkel in je fietsmand rijd je Westhof binnen. De rust en ruimte van het prachtige Park Lingezegen reist met je mee tot aan je Scandinavische 6,3 meter brede hoekwoning met dakkapel. O kijk, de buurman zit op het gezamenlijke vaste bankje onder het afdakje naast de voordeur. Even gezellig een praatje maken en daarna eens kijken hoe de planten erbij staan in de achtertuin op het westen. De pluimhortensia’s in de zijtuin staan in ieder geval al in volle bloei.

In aanbouw / bewoond

Levensloopwoningen hoek #058

ca. 103 m2
2 kamers
stadsverwarming
ca. 92 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaam wonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de BENG = 0. Dat zie je straks terug op de energierekening. De verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.image alt

Mandeling terrein levensloopwoningen

Als bewoner van één van de acht levensloopwoningen ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelige terrein. Dit eigendom brengt met zich mee dat je samen met de eigenaren van de andere woningen als deelgenoot verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het terrein en alles wat daarbij hoort. BPD zal in een verder stadium een aantal opties aanbieden waar jullie als eigenaren over mee kunnen denken en hier een bedrag voor vrijstellen. De maandelijkse kosten voor dit mandelige terrein bedragen circa €14,00 per maand.