Levensloopwoningen hoek

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Met verse sappen en kaas die je hebt opgepikt in de streekwinkel van Park Lingezegen in je fietsmand rijd je Westhof binnen. De kleurrijke woningen vormen een vrolijk palet dat je doet glimlachen. De rust en ruimte van het prachtige Park Lingezegen reist met je mee tot aan de voordeur van je Scandinavische hoekwoning. Je groet je buurman terwijl je van je fiets afstapt en maakt nog even een praatje in het gezellige hofje achter de woning. Hier in Westhof is het leven zoals het zou moeten zijn: niet te veel, niet te weinig, maar precies goed.

In aanbouw / bewoond

Levensloopwoningen hoek

ca. 101 - 103 m2
2 - 3 kamers
2 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaam wonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de BENG = 0. Dat zie je straks terug op de energierekening. De verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.image alt

Mandeling terrein levensloopwoningen

Als bewoner van één van de acht levensloopwoningen ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelige terrein. Dit eigendom brengt met zich mee dat je samen met de eigenaren van de andere woningen als deelgenoot verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het terrein en alles wat daarbij hoort. BPD zal in een verder stadium een aantal opties aanbieden waar jullie als eigenaren over mee kunnen denken en hier een bedrag voor vrijstellen. De maandelijkse kosten voor dit mandelige terrein bedragen circa €14,00 per maand.