Hoekwoningen #014

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De avondzon geeft een gouden gloed aan de Scandinavische houten gevels als je na een werkdag de door prachtig groen omsloten wijk Westhof in rijdt. Na je auto op 1 van de vele parkeerplaatsen te hebben geparkeerd, stap je de prachtige 4,8 meter brede hoekwoning binnen. Met een woonoppervlakte van 101 m2 en 3 slaapkamers biedt bouwnummer 014 je een heerlijke woonruimte. Vanuit de woonkamer kijk je even tevreden naar de vogeltjes in je zonnige tuin op het westen. Zo eerst nog even een wandeling met de hond onder het groene bladerdak van de volwassen eikenbomen langs het oude eikenlaantje en dan kunnen de voetjes omhoog. Dat is hoe thuiskomen voelt in Westhof.


Let op: In het koopcontract van deze woning is een speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen. Dit houdt in dat de eigenaar van de woning deze ook zelf moet bewonen en niet mag verhuren aan andere personen of bedrijven. 

In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen #014

ca. 103 m2
4 kamers
stadsverwarming
ca. 98 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaamwonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de BENG = 0. Dat zie je straks terug op de energierekening. De verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.

image alt