Wonen in Westhof. Zo werkt dat

24 februari '21

Je bent op zoek naar een nieuw huis een nieuw thuis. Na maanden van speuren op het internet, kom je het nieuwbouwproject Westhof tegen. Dat klinkt wel interessant een nieuwe woning. Maar hoe werkt dat en hoe kom je in aanmerking voor een nieuwe woning? Dit zijn de eerste stappen

Jouw droomhuis online volgen

Je hebt een project gevonden dat precies aansluit bij wat je zoekt. Wie weet heb je zelfs al een - of meerdere - favoriete woning(en). Om goed op de hoogte te blijven, meld je je via de footer of woningtype/bouwnummer meteen aan voor de projectnieuwsbrief en maak je vervolgens een persoonlijk account aan. Nu kun je aan de slag met al jouw woonwensen en ben je ook automatisch aangemeld voor de maandelijkse gebiedsnieuwsbrief. Handig want zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het gebied. In de twee video's hier onder zie je de eerste stappen naar jouw droomwoning in Westhof.

Bekijk het woningaanbod

Stap 1: Keuze

Stap 2: Aanmelden

Helemaal voorbereid zijn op wat gaat komen? Bekijk op de pagina woning kopen de gehele uitleg en alle bijbehorende animatiefilmpjes. 

Ga naar woning kopen pagina
  Lees meer over woning kopen
  Bekijk de woningen