Een kijkje op de bouwplaats

25 oktober '22

Het is alweer even geleden sinds de laatste bouwupdate en wat gaat het hard. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd en nu is goed te zien hoe mooi de woningen zijn geworden. En natuurlijk hebben we foto's voor je. Nieuwsgierig? Kijk mee!

image alt

Voortgang

Inmiddels zijn de eerste tweekapper opgeleverd, het gaat hierbij om de bouwnummers 47 t/m 44. Giesbers laat weten dat de kopers erg tevreden en enthousiast zijn. Verder zijn:

  • De houten trappen zijn allemaal geleverd en gemonteerd
  • Het metselwerk van alle woningen is klaar.
  • De gevelbekleding is aangebracht bij de bouwnummers 65 t/m 32 en 26 t/m 23
  • De tegelzetter klaar met tegelen bij de bouwnummers 65 t/m 32
  • De bouwnummers 65 t/m 17, zijn volledig voorzien van het stuc- en spuitwerk

image alt

Planning oplevering

De voorschouw/opleverplanning voor de koopwoningen van Westhof is iets gewijzigd. Vanaf bouwnummer 40 is de gehele planning ongeveer 1 week naar achteren geschoven. Dit komt omdat de Nuts partijen wat vertraging hebben en door en omdat diverse partijen steeds meer te maken krijgen met leverproblemen vanwege materiaal schaarste. Giesbers werkt met man en macht om de planning te halen, echter is Giesbers ook afhankelijk van externe partijen. Het projectteam van Giesbers heeft met diverse partijen gesprekken gehad en de planning daar waar nodig bijgesteld. Naar verwachting worden de laatste woningen nog voor de kerst opgeleverd.

Meer lezen? Terug naar nieuws
Iets vragen? Neem contact op