Bekijk Westhof van bovenaf

25 mei '21

Benieuwd hoe Westhof er van bovenaf uit komt te zien? We hebben de vogelvlucht bijgewerkt met de woningen uit de Bolderbuurt.

Scandinavische wijk in Arnhem

De nieuwbouwwijk Westhof maakt deel uit van de nieuwste wijk van Schuytgraaf, Bolderbuurt in het zuiden van Arnhem. Hier woon je in comfortabele huizen mét karakter, met de rust van Park Lingezegen om de hoek en de levendigheid van het Arnhemse stadshart op fietsafstand. Westhof ligt op de rand van de Bolderbuurt en wordt omsloten door prachtig groen waarin jij - en je kinderen - urenlang kunnen dwalen, struinen en ontdekken. En loop eens door het oude eikenlaantje met prachtige volgroeide bomen, waardoor de nieuwbouw direct een volwassen uitstraling krijgt.

Wonen in Westhof?

Wil jij graag wonen in Westhof? Dat kan! De voorbereidingen zijn in volle gang en de verkoop start 26 mei om 14.00 uur. Schrijf je nu al vrijblijvend in als belangstellende voor deze projectfase. Dit doe je door op het hartje van jouw favoriete bouwnummer te klikken op de pagina van het woningaanbod en je in te schrijven voor Mijn Eigen Huis. Je blijft zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals de start verkoop.

Meer over start verkoop
Vogelvlucht Westhof
  Nieuwsoverzicht
  Woningaanbod