Rabobank helpt je bij je financiële check!

19 april '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Westhof? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van Westhof is gestart. De Rabobank Arnhem en omstreken biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank Arnhem en omstreken. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Westhof. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij project Westhof bespreekt zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Wil je je alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken (ook beschikbaar als je geen klant bent bij Rabobank). Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op rabobank.nl/particulieren/hypotheek/hypotheekvormen-en-voorwaarden/ .

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Je kunt een financiële check laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Rabobank Arnhem en Omstreken is aangesloten bij dit nieuwbouwproject en weet precies hoe zo'n financiële check er uit moet zien.

Vraag de financiële check aan
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen