Mandelig terrein levensloopwoningen

Jeu de boules of BBQ-plek? Beslis mee!

17 mei '21

Als bewoner van een van de 8 levensloopwoningen in Westhof ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelig terrein. Samen met je medebewoners vormen jullie een Vereniging van Beheer. Zo kun je onder andere meedenken over de inrichting van het terrein. Lees hier wat het precies inhoudt.

Vereniging van Beheer

Het mandelig terrein tussen de 2 rijen levensloopwoningen is een gezamenlijk eigendom van de bewoners. Dit eigendom brengt met zich mee dat alle eigenaren van deze woningen samen verantwoordelijk zijn voor dit terrein, zoals het onderhoud en alles wat daarbij hoort. Dat wordt ook wel een Vereniging van Beheer genoemd. De maandelijkse kosten voor dit mandelig terrein bedragen circa € 14 per maand.

Fruitboomgaard of Jeu de boulesbaan?

De inrichting van dit terrein wordt bepaald door de eigenaren tezamen. In een later stadium zullen wij hiervoor een aantal opties aanbieden en tevens een bedrag vrijstellen. Als onderdeel van de VvB kun je hier ook over meedenken. Wordt het een fruitboomgaard, een jeu de boulesbaan, een speeltoestel voor de kleinkinderen of een fijne BBQ-plek waar je in de zomer heerlijk met de buren samen komt? Denk mee over de inrichting! 

Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk de woningen