Ontspannen wonen in Westhof

4 januari '21

Goed nieuws, er komen weer nieuwe woningen in Schuytgraaf! In de wijk Westhof woon je omsloten door groen in een oase van rust. Hier woon je in comfortabele huizen mét karakter, met de rust van Park Lingezegen om de hoek en de levendigheid van het Arnhemse stadshart op fietsafstand.

image alt

De sfeer van thuis

De wijk Westhof is ruim opgezet, waardoor er veel plek is om je vrij te bewegen. Er is ruimte voor de kinderen om te spelen, om samen met de buren te borrelen of aan lange tafels te eten. Hier woon je vol kameraadschap en gezelligheid. Die speciale sfeer waardoor jij je ergens thuis voelt, vind je ook terug in de huizen. Waar jij na een lange dag werken optimaal kunt ontspannen: met een boek op de bank of roerend in de pannen in de leefkeuken.

image alt

De sfeer van Scandinavië

De Scandinaviërs zijn meesters in het ‘thuisgevoel’. Zij houden van een knusse omgeving waarin je gezellig samenkomt. Een omgeving die puurheid en eenvoud uitstraalt. Strak, en toch warm. Vol vakmanschap en natuurlijke materialen. Deze Scandinavische sfeer brengen we terug in de architectuur van de woningen in Westhof. Hét recept om je hier snel thuis te voelen.

image alt

Diversiteit in woningen

In Westhof komen ongeveer 41 koopwoningen in verschillende types: vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en levensloopbestendige huizen. Ontdek alle woningtypes.

Bekijk het woningaanbod
  Meer over Westhof
Ga direct naar... Het woningaanbod