Gefeliciteerd je hebt een woning gekocht

Verkoop Westhof verloopt voorspoedig

21 juni '21

Enkele weken na de start van de verkoop van de 42 woningen in Westhof zijn de eerste koopcontracten al getekend. De verkoop verloopt voorspoedig. Wij mochten de allereerste kopers, die digitaal tekenden voor hun nieuwe woning, vastleggen op de foto. 

image alt

Trotse eerste kopers Westhof

De eerste digitale handtekeningen voor de woningen in Westhof zijn al gezet en er volgen er snel nog veel meer. Dit prachtige koppel tekende recentelijk voor hun droomwoning in Arnhem. Onder begeleiding van de makelaar hebben zij digitaal hun handtekening op het koopcontract gezet. Zij worden trotse toekomstige bewoners van een mooie nieuwbouwwoning en verhuizen straks naar deze groene wijk in Arnhem. Namens het team Westhof, van harte gefeliciteerd!

Interesse?

Momenteel zijn er helaas geen vrije bouwnummers. Wil je op de reserve lijst komen te staan? Maak dan een Eigen Huis account aan en schrijf je alsnog in onder de bouwnummers waar alleen een optie op zit. Mocht er dan een koper afhaken dan sta je op de lijst als reserve kandidaat. Hoe het precies werkt om een woning te kopen lees je hier.

 

Woning kopen in Westhof? Lees hier meer over proces
Zit mijn droomwoning er tussen? Bekijk het woningaanbod