Definitieve prijzen bekend

5 mei '21

De definitieve prijzen van de 42 woningen in Westhof zijn vastgesteld. Interesse in 1 van de woningen? Lees dan snel verder, zodat je precies weet hoe je in aanmerking komt.

image alt

De prijzen

Eerder al hebben we een prijsindicatie gegeven voor de woningen in Westhof. Wij hebben ondertussen de puntjes op de i gezet en de definitieve woonoppervlaktes en prijzen op deze website gezet. 

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame en energiezuinige woning. Denk aan zonnepanelen, vloerverwarming voor de gehele begane grond en uitstekende isolatie.
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet
  • Luxe keuken met Siemens apparatuur
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Bekijk de complete keukens

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 42 woningen in Westhof start binnenkort (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure?

Tip: Doe een financiële check om jouw kansen op een woning te vergroten. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

Bekijk de prijzen!
  Mijn Eigen Huis account
  Alles over de inschrijfprocedure