De makelaars stellen zich voor

15 maart '21

De 42 woningen van Westhof in Arnhem Schuytgraaf worden verkocht door Willemsen Makelaars, Roel Willemsen Garantiemakelaars  en freelance makelaar Jim Smith. In dit nieuwsbericht stellen wij de desbetreffende makelaars graag aan je voor.

Willemsen

Willemsen makelaars heeft een klantgericht en persoonlijke aanpak die werkt. Ze kennen de stad Arnhem en Schuytgraaf, de mensen en zorgen dat nieuwe stadsbewoners zich snel thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. In Westhof komen 41 koop woningen met een Scandinavisch karakter in Schuytgraaf te Arnhem. Binnen Willemsen Makelaars zijn Roy Boesveld en Joris Daniels de makelaars voor Westhof in Arnhem.

Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
T: 026 - 445 27 51
F: 026 - 445 13 19
E: info@willemsen.nl

Roel Willemsen Garantiemakelaars

Maurice Freijters van Roel Willemsen Garantiemakelaars is naast de hoofdmakelaar Willemsen de makelaar voor Westhof in Arnhem. Ook Maurice Freijters kent Arnhem goed.  

Roel Willemsen Garantiemakelaars
Ella Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem
T: 026 327 4455
E: info@roelwillemsen.nl

Verkoopadviseur

Jim Smith is de verkoopadviseur naast de hoofdmakelaar Willemsen voor Westhof in Arnhem Schuytgraaf. Ook Jim Smith kent Arnhem goed.  

Interesse in een woning?

Heb je interesse in een woning in Westhof. Meld je dan via deze website aan met je NAW gegevens als belangstellende en maak een Mijn Eigen Huis account. 

Nog vragen? Neem contact op
  Woningaanbod bekijken