De gevelbekleding van de woningen in Westhof

28 april '21

Nu er steeds meer bekend wordt over de Scandinavische woningen in Westhof ben je vast benieuwd welke materialen er gebruikt worden. Naast het metselwerk worden er voor de gevelbekleding ‘Cembrit planken’ gebruikt. Hoe ziet dat er uit? We laten het je graag zien!

image alt

Cedar Structuur

Voor de woningen in Westhof is gekozen voor een Cedar structuur uitvoering. De bekleding krijgt hierdoor een natuurlijke houtnerfstructuur met veel variatie voorzien van een mooie duurzame kleurlaag. Het past bij de Scandinavische architectuur in het plan en is de ideale oplossing voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding. De Cembrit Plank heeft de uitstraling van hout, maar de voordelen van duurzaam vezelcement. 

De voordelen: 
• 15 jaar Cembrit garantie op het product
• 6 jaar Woningborg garantie op de montage
• Natuurlijk houtnerfstructuur
• Natuurlijk uiterlijk met minimaal onderhoud
• Niet meer opnieuw verven, lakken of op een andere manier behandelen
• Niet brandbaar
• Lange levensduur

Cembrit bekleding is ontworpen als een windbestendig membraan om de meest zware weersveranderingen te weerstaan. Het wordt niet beïnvloed door vorst, sneeuw, regen, hitte, vochtigheid en direct zonlicht en door de hoge pHwaarde is het bestendig tegen algen, bacteriën, schimmels et cetera.

Kleurlaag
Cembrit heeft een met verf gecoat oppervlak dat een gelijkmatige dekking garandeert. Een geautomatiseerd verfproces behandelt iedere plank of paneel voor een maximale weerstand tegen blootstelling van buitenaf. Deze wordt verzekerd door de 15-jaar garantie van Cembrit. Na hun installatie hoeven Cembrit-vezelcementproducten nooit meer opnieuw geverfd, gelakt of op een andere manier te worden behandeld.

image alt

Wil jij graag wonen in Westhof?

Binnenkort start de verkoop van Westhof in Arnhem Schuytgraaf. Heb je interesse in een woning? Maak dan nu alvast een persoonlijk account aan en zet je favoriete bouwnummers op je wensenlijstje.

Als de verkoop start ontvang je een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account op het moment dat de verkoop is gestart. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken. 

Account aanmaken
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning
Heb je een vraag? Neem contact met ons op