Hoera, de bouw van Westhof gaat starten!

23 november '21

Goed nieuws voor alle kopers van een woning in Westhof. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Zo is 100% van de woningen verkocht, is de grond bouwrijp gemaakt en de omgevingsvergunning onherroepelijk. En dat betekent dat de kopers in december naar de notaris mogen.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Den Hartog Heuff Notarissen neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Het is belangrijk om daar voor 31 december langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

De aannemer Giesbers Ontwikkelen en Bouwen heeft de bouwvoorbereidingen al opgestart. Naar verwachting zullen de eerste bouwwerkzaamheden naar in december 2021 te zien zijn. We zullen tijdens de bouwperiode ook regelmatig foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in Westhof. Wij wensen de kopers van een woning in Westhof, ook namens Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een hele mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Ik heb een vraag Contact
Meer informatie Nieuws