Bouwnummers en prijsindicatie online

6 april '21

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 42 woningen uit Westhof te Arnhem Schuytgraaf zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Vrijstaand, 2 onder 1 kap of rijwoning?

In Westhof, worden 42 hoek- en rijwoningen, levensloopbestendige woningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen liggen in het zuiden van Schuytgraaf, grenzend aan de ecologische zone en Park Lingezegen. Vakmanschap, natuurlijke materialen, puurheid en eenvoud: je ziet het terug in de woningen van Westhof. Van een een parkeerplaats op eigen terrein, tot zolder en een heerlijke tuin. Westhof heeft voor ieder wat wils. Westhof is Scandinavische rust en ruimte. Wat wil je nog meer?

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor de woningen zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. De prijzen variëren vanaf € 290.000 tot € 749.500 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Westhof in Arnhem Schuytgraaf. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving op het moment dat de verkoop is gestart. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers