Bereikbaarheid Westhof

Dicht bij alle pracht en praal van de Betuwe en nooit ver verwijderd van de stadskern van Arnhem. Zo fiets je in het voorjaar vlot in de richting van de bloesemboomgaarden. Of zit je op een zomerse dag in een mum van tijd aan een wijntje op de Markt of op het Willemsplein. Vanuit Westhof is het allemaal gemakkelijk bereikbaar.

Pak de fiets

Als je van fietsen houdt, moet je zeker rondom Westhof zijn. Hoe mooi is het hier! Op fietstochtjes kom je langs en over water (pak eens het Drielse veerpontje), door de prachtige Betuwse natuur en pittoreske dorpjes. Ook in Schuytgraaf zelf is het prettig fietsen door de goede fietspaden en -verbindingen. Je rijdt vlot van huis naar winkelcentrum. Of richting het Arnhemse centrum. Met nog geen halfuur fietsen sta je op de Markt en geniet je van een drankje op het terras.

Neem de trein of bus

Op een kwartiertje loopafstand van je nieuwe huis in Westhof ligt het NS-station Arnhem-Zuid. Dit station ligt aan de spoorlijn Arnhem-Nijmegen, dus beide stadscentra bereik je in no time. Per richting stoppen 4 treinen per uur. Pak je graag de bus naar het station? Aan de rand van Westhof vind je de bushalte Herfsttooi, waar je op buslijn 5 kunt stappen.

Met de auto

In Westhof heb je geen probleem om een parkeerplek vlak bij je huis te vinden. Wel zo prettig als je na een lange rit thuiskomt. Of als je een lange dag eropuit trekt! De N837 ligt naast de wijk. Deze provinciale weg sluit aan op de A50 aan de ene kant en de A325 aan de andere kant. Dus of je nu in Wageningen (20 min), Utrecht (60 min), Nijmegen (30 min) of Oberhausen (70 min) moet zijn, de snelweg breng je er wel.

Wat is er te doen? Voorzieningen Westhof
Hoe wil je wonen in Westhof? Bekijk het aanbod