Wonen in Arnhem

Arnhem is een heerlijke stad om in te wonen. Een stad die cultuur ademt, een rijke geschiedenis heeft, waar je de hipste mode op straat kunt bewonderen, en waar altijd iets te beleven valt. Op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad ligt de wijk Schuytgraaf, waar je bijzondere, sfeervolle woningen vindt in de nieuwbouwbuurt Westhof.

Nieuwbouw Westhof

In het zuiden van Schuytgraaf, grenzend aan de ecologische zone en Park Lingezegen, komt Bolderbuurt. En in Bolderbuurt komen weer verschillende kleine wijkjes, die een Scandinavische sfeer uitstralen, waaronder Westhof. Vakmanschap, natuurlijke materialen, puurheid en eenvoud: je ziet het terug in deze nieuwbouwwijk. In Westhof ontwikkelt BPD 67 woningen, in verschillende woningtypes. Dus of je nu graag vrij en zonder buren woont, ruimte zoekt voor het hele gezin of naar een huis verlangt met de slaapkamer op de begane grond: er is voor ieder wat wils.

>> Bekijk de woningen in Westhof

image alt

De wijk Schuytgraaf

De wijk Schuytgraaf ligt in het zuiden van Arnhem, en wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. Uiteraard omdat het zo dicht bij dit uitgestrekte natuurgebied ligt! In deze nieuwe wijk komen t/m 2028 meer dan 6.000 woningen, verdeeld over zo’n 26 buurten die allemaal een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een grote diversiteit in woningen en straten. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een buitengewoon handige én mooie ligging.

image alt

De binnenstad van Arnhem

Houd je van shoppen, dan moet je in de binnenstad van Arnhem zijn. Er zijn meer dan 400 winkels, van grote ketens tot kleine boetiekjes tot pop-upshops van modestudenten. Het centrum is opgedeeld in 6 winkelgebieden: de 7 straatjes, het Modekwartier, het Musiskwartier, de Koningstraat, Rijnkade en Steenstraat. Herken je de laatste van het bordspel Monopoly? Daarnaast zijn er tal van gezellige cafés en restaurants, en interessante culturele gelegenheden als het Musis Sacrum (het concertgebouw), het Museum Arnhem en Airborne Museum.

Wat is de planning? Planning Westhof
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod